Välj rätt underkläder

Hur man väljer Sexiga Underkläder

En sak som kvinnor i alla former och storlekar, från de minsta till de stora och vackra, har gemensamt är att de underkläder de köper måste få dem att känna sig underbara i sina underkläder. Det betyder att de skall känna sig sexiga, sensuella och önskvärda. När din specielle någon stänger av TV eftersom han märkte dig i dina sexiga underkläder , det är ett definitivt plus och ego-boost.

Moderna kvinnor idag anser att deras underkläder en viktig del av sin garderob. Online shopping av underkläder har gjort det mycket lätt, och öppnade en ny värld för att hitta sexiga underkläder och korsetter, exotiska underkläder är numer förhållandevis bekväma att bära. Det finns några enkla tips att tänka på när du handlar sexiga underkläder så att du alltid ser underbart ut och mår bra av att visa dig i dessa erotiska kläder.

Även om alla kvinnor är vackra, det finns de gånger då du bara behöver något lite extra för att göra dig extra fin, och underkläder kan göra dig till DET. Mode och komfort hör ihop som persikor och grädde. Att välja rätt underkläder för dig kan ta lite tid och kräver övning, men eftersom det finns ett sådant enormt utbud av olika stilar på underkläder har du alla möjligheter att lyckas. Kom ihåg, sexiga underkläder behöver inte vara obekväma.

Tips om att välja Sexiga Underkläder

Majoriteten av alla kvinnor kan bära rött, vitt och svart. Det är därför nästan alla sexiga underkläder finns i dessa tre färger. Blondiner ser fantastiska ut i pasteller, brunetter behöver starkare färger som safir blå eller smaragdgrönt, medan eldiga rödhåriga kvinnor ser fantastiska ut i grönt, blått och jordtoner. Satin, spets, siden, läder, PVC, skir mesh och sammet är bara några av de många tillgängliga material. Kom ihåg att ett rent material alltid kommer att vara mer avslöjande.
Sexiga underkläder och din kropp Du måste känna dig bekväm med din egen kropp innan du kan känna dig helt tillfreds med dig själv. Betona rätt kroppsdelar, som inte nödvändigtvis visar mer hud, det kommer att få dig att känna tillfredställelse och önskvärd.
Kom ihåg att alltid framhäva dina positiva egenskaper och tona ner eller minska de negativa. Om din kroppsform är rak – med byst, midja och höfter som nästan har samma mått skall du välja en stil som blir övergripande din figur och du bör undvika åtsittande underkläder. Bekvämlighet är lika viktigt som hur du ser ut. Ingen vill känna att de begränsas på fel ställen.

Om du har:

Små bröst
Välj underkläder som visar upp din nederdel och ben för att avleda uppmärksamheten från dina bröst. Om du tycker att du har fina ben kan strumpor och strumpeband göra ett bra jobb med att sänka ögat till benen. Du vill ta ögonen på din beundrare till det område på kroppen som du känner dig bekväm med.

Stor eller hängande Bröst
Plus size stora underkläder med formande kupor eller byglar kan hjälpa till att lyfta och förbättra hållning på bysten. Spandex och lycra stretch är material som gör att du kan justera dina bröst och minimera det du inte gillar med dem och få en slät look.

Stor rumpa eller höfter
Om du har plus size bröst visa bort dem fast diskret! En lång lös klänning med en skir topp skulle vara perfekt för detta. Undvik att framhäva midja, gå för underkläder som skär rakare. Kom ihåg, du vill att tyget skall falla, drapera eller flöda graciöst runt höfterna, inte binda, dra eller skrynkla på fel ställen. Om du inte vill fästa uppmärksamheten på detta område, du bör välja bort korsetter liksom bustiers och midjekorsetter eftersom dessa plagg är tillverkade för att förstärka detta område.

Mage
Håll underkläderna lösa i midjan. Använd sexiga skor, trosor, och bysthållare för att få upp ögonen för mera gynnsamma områden. Kom ihåg, du vill att tyget skall falla graciöst, drapera eller flöda och inte att binda, dra eller skrynkla på fel ställen.

Kort
Klänningar med slitsar i benet kommer att ge dig en längre illusion. En kort babydoll kan också ge dig ett längre utseende. Att vara kort är inte en dåligt. Välj stilar som är proportionerade för din längd. Välj inte underkläder som är för långa kvinnor. Om din längd eller proprtionerna är ett problem, testa små one size underkläder då dessa ofta är tillverkade av mycket medgörligt material eller kolla butiker för små underkläder. Om allt annat misslyckas, hitta gärna en erfaren sömmerska detta kan vara ovärderligt.

Lång
Hitta stilar som är vertikalt randiga eller avskurna. Toppar eller kjolar som knyter runt midjan. Vitt är en bra färg för dig. Det viktigaste att tänka på om din längd är att inte välja något som är tänkt att vara lång men ser kort ut. En lång dräkt som är tänkt att vara ungefär golv längd men som faktiskt bara räcker bit över anklarna fungerar inte alls. Det är bättre att välja stilar som skärs tidigare och är kortare och markerar din långa, vackra ben.

Morgonrockar
Utanpå kläder kan ge dig en känsla av trygghet i att bära sexiga underkläder. Morgonrockar har den fantastiska förmågan att få dig att känna att du har täckt alla dina brister. Få dig vacker, en sexig morgonrock och någon sexig bh och trosa / underkläder set och få dig att se och känna dig som en miljonär.

Kroppsform
Om din kropp har päronform eller triangel: päronform är mindre upptill. Detta betyder inte att den med päronform är liten till växtent. Detta innebär att kvinnor som har denna form har en liten överkropp i jämförelse till nederdelen. Prova att ha något lite löst sittande upptill – men inte för löst.
Om du päronform eller triangel med små bröst och är känslig att framhäva detta område, välja något som inte betonar denna del av kroppen. En sexig baby doll kan vara ett bra val. Om du vill lägga till något vid bysten försök välj något med stoppning eller vadderad Push-up.
Om din kroppsform har omvänd form upp och nervänt päron eller omvänd triangel: Denna kroppstyp har bredare axlar och mindre höfter. Det betyder oftast en muskulös eller större överkropp. Vissa kvinnor idag arbetar hårt för att ha muskelös kropp och de bär den väl. Om du vill ha krusiduller, försök leta efter något att vira runt höfterna. Du kanske vill lägga till ett tillbehör som en morgonrock, kimono, eller en sexig fjäderboa.

Om din kroppsform är ett timglas:
Denna kroppstyp är lika proportioner på över och nedertill med en mindre midja. Nästan allt fungerade bra för denna kroppstyp
Vad skall du inte bära! 

Vackra underkläder och hänge dig själv till det du uppskattar brukar nästan alltid fungera. Håll dina underkläder i gott skick och är de ordentligt omhändertagna kommer de att hjälpa dig att känna dig bekväm och sexig. Även om de flesta av de underkläder vi bär inte ses, har de fortfarande en stor inverkan på hur vi ser ut och hur våra kläder passar. Ser du fantastiskt ut under kommer du att känna sig vacker även utanpå

Här är några tips:
· Se till att dina underkläder inte är slitna, skadade eller har fel storlek.
· G-String stringtrosor och även C-string kan med fördel bäras under åtsittande kjolar och byxor och detta kommer att hindra troslinjer från att synas.
· Ben ser sexigare och smalare ut i svart nylon.
· Ljusa färger gör att dina ben verkar kraftigare/tyngre.
· Alltid, och detta kan inte nog understrykas, bär en behå som passar på rätt sätt.

Om du letar efter sexiga underkläder, besök Korsetten.se detta är ett bra ställe att hitta korsetter söta sexiga bh set, sexiga underkläder, underkläder Club Wear, strumpor, stay-up och andra vackra, exotiska underkläder.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

23,167 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>